Uw website: spil in online communicatie

Wilt u een website waarin uw boodschap helder en aantrekkelijk overkomt? Zoekt u hulp bij de ontwikkeling en bouw van uw nieuwe site? Geert Poort adviseert en begeleidt, van concept tot en met uitvoering.

Nieuwe website: van idee naar uitvoering

Wat kunt u van het advies en de begeleiding verwachten? Samen met u doorlopen we een aantal stappen aan de hand van de volgende bouwstenen.

Strategie

Icoontje vraagteken De basis voor professionele online communicatie begint met vragen stellen. Wat wilt u met uw website bereiken? Welke doelgroep wilt u aanspreken? Wilt u ook andere online kanalen inzetten, zoals een blog, nieuwsbrief of social media? Samen met u geven we richting aan strategische keuzes.

Indeling en opbouw

Icoontje flow chart Uw aanbod van diensten en producten brengen we samen in een overzichtelijke en klantvriendelijke indeling. We zorgen ervoor dat de webpagina’s in een logische samenhang worden verbonden, zodat gebruikers snel en eenvoudig hun weg vinden op uw site.

Webteksten

Icoontje webpagina Nu het doel en de indeling van de site duidelijk zijn, gaan we uw boodschap vertalen in heldere en aantrekkelijke teksten. Goede webteksten zijn geschreven volgens de kunst van het webschrijven. Ze trekken de aandacht of ze verleiden de lezer tot een actie of conversie.

Vindbaarheid

Icoontje vergrootglas Uw site moet natuurlijk goed vindbaar zijn via zoekmachines. Door toepassing van SEO (Search Engine Optimization) scoren uw webpagina’s hoog in de zoekresultaten van Google en andere zoektools, waardoor uw site méér bezoekers trekt.

Gebruiksvriendelijk software

Icoontje beeldschermen Om alle teksten te kunnen publiceren, werken we met het (gratis) content managementsysteem WordPress. Dit programma biedt veel design-mogelijkheden, onder meer om de site responsive te maken. Als de site is opgeleverd, kunt u dankzij de gebruiksvriendelijke software voortaan ook zelf eenvoudig teksten en audio-visuele content op uw site plaatsen.

Geert Poort werkt samen met professionele vormgevers en programmeurs. Neem vrijblijvend contact op, bel 024 – 322 02 95 of mail naar info@gpoort.nl. Graag vertaal ik uw adviesvraag in een voorstel.

 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn